Collecties

De kristallen kroonluchters uit de Crystolight collecties zijn door ons zelf ontworpen en van eigen fabricaat. Alle type kroonluchters zijn versierd met hoogwaardig Asfour kristal van meer als 30 procent PbO. Voor bijna alle modellen vormt koper de basis van het frame en is er voor de afwerking keuze uit materialen zoals nikkel, zwart nikkel, brons en 24 karaats goud.

Nieuw Klassiek

De kroonluchters uit de Nieuw Klassiek collectie bestaan uit een verzameling van stijlen uit verschillende Europese landen zoals Frankrijk, Italië en België. De armen van deze kroonluchters zijn versierd met heldere en gekleurde kristallen wat zorgt voor een modern effect, zonder af te doen aan de schoonheid van de oorspronkelijke stijl. De Nieuw Klassiek collectie bestaat uit kroonluchters, plafonnières, tafel-, wand- en vloerlampen.

Bekijk de collectie
Crystolight Nieuw Klassiek collectie

Klassiek

De Klassiek collectie wordt gekenmerkt door de zakkroonluchter, ook bekend als de sac à perle of de zakkroon. Dit type kroonluchter werd vroeger veelal gezien als statussymbool en hing voornamelijk in paleizen. De zakkroonluchter is versierd met strak geregen kristallen, vanaf de ring tot aan de onderkant. Deze collectie biedt naast dit type kroonluchter ook een ruime keus aan plafonnières, tafel- en wandlampen.

Bekijk de collectie
Crystolight Klassiek collectie

Maria Theresia

De Maria Theresia collectie kenmerkt zich door de stijl waarbij de armen van de kroonluchter gevormd worden door een slank frame en bedekt zijn met stroken kristalglas en rozetten. Door deze samenstelling oogt dit type kroonluchter zeer helder. De collectie bevat naast kroonluchters ook wandlampen en tafellampen.

Bekijk de collectie
Crystolight Maria Theresia collectie

Bohemia

De Bohemia collectie bestaat uit een verzameling van unieke ontwerpen die wij naast onze eigen collecties leveren. De armen van deze fraaie lampen bestaan puur uit mond geblazen kristalglas zonder frame en zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. De unieke vormen van de Boheemse armen zijn niet vergelijkbaar met andere typen kroonluchters.

Bekijk de collectie
Crystolight Bohemia collectie

Nieuw Murano

Bekijk de collectie
Crystolight Nieuw Murano collectie

Nieuw Maria Theresia

Bekijk de collectie
Crystolight Nieuw Maria Theresia collectie