Partners

zakkroonluchter

Word een officiële Crystolight partner

Wij bedienen een niche markt met hoge kwaliteit producten en we doen dit graag in samenwerking met gemotiveerde en betrouwbare partners. Wij zijn op nationaal en internationaal vlak altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons netwerk mee uit te breiden. Ook u kunt uzelf onderscheiden van de concurrentie door het aanbieden van Crystolight kristal verlichting.

Geen grote voorraad nodig

U neemt minimaal vijf kroonluchters af voor in uw showroom of winkel. De rest kan op bestelling worden geleverd. U hoeft dus geen voorraad in te kopen waardoor u ook geen risico loopt.

Geen risico

Bent u binnen drie maanden van mening dat de kroonluchters in uw showroom niet aansluiten bij uw huidige productaanbod, dan kunt u ze kosteloos retourneren.

Vermelding op onze website

Op een groot aantal productpagina’s van crystolight.com wordt uw bedrijfsnaam onder het kopje ‘Verkooppunten’ vermeld. Potentiële klanten kunnen u zo makkelijk vinden.

Als eerste beschikking over de nieuwste catalogi

Zodra wij over nieuwe catalogi beschikken ontvangt u deze direct. U kunt hiermee uw klanten voorzien van informatie over nieuwe modellen en collecties.

Franchise mogelijkheden

Wilt u verder gaan als een officieel partnerschap en een Crystolight franchise oprichten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvraag formulier

Heeft u interesse in een officieel partnerschap? Neem vandaag nog contact met ons op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.