Nieuws

Zwarte kroonluchter

Een nieuwe online benadering van de kroonluchter

Na lange vergaderingen, vele brainstorm sessies en een hoop ontwerpen, presenteren we met trots onze nieuwe website!

Het ontwerp

Wat het eerst in het oog springt is het nieuwe ontwerp van de website. In vergelijking met de vorige website is de huidige een stuk ruimtelijker en heeft het een modernere uitstraling.

Meer kroonluchters

We hebben de website aangevuld met nieuwe modellen en een nieuwe collectie genaamd Bohemia. Deze collectie bestaat uit moderne lampen in de meest uiteenlopende kleuren en vormen.

De indeling

De indeling van de website is een totaal nieuwe benadering van ons assortiment kroonluchters. Een van de technische verbeteringen is het kunnen zoeken op type kroonluchter of type lamp. Voorheen was het zo dat u binnen onze collecties op zoek moest gaan naar een bijvoorbeeld een tafellamp. Nu kunt u direct een overzicht bekijken van tafellampen uit de verschillende collecties.

Gerelateerde producten

Om het voor u makkelijker te maken om een gerelateerde lamp te vinden hebben we op elke productpagina een tabje ‘gerelateerd’ toegevoegd. Wanneer u zich op de pagina van een kroonluchter bevindt, maar u toch liever een nikkel frame heeft i.c.m. helder en bruin kristal, hoeft u niet meer terug te gaan om in de collectie te zoeken. U kunt in dit geval, zonder de pagina te hoeven verlaten, via het tabje ‘gerelateerd’ een overzicht krijgen van kroonluchters uit dezelfde familie, maar met andere eigenschappen.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als ons!

Nieuwsbrief

Wees als eerst op de hoogte van aanbiedingen en ontvang exclusieve kortingen op ons gehele assortiment.