Over ons

Crystolight

Crystolight

Crystolight is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Beverwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kristallen kroonluchters. Onze showroom bevindt zich in Beverwijk en onze kroonluchters zijn op verschillende plaatsen in Nederland verkrijgbaar via onze partnerwinkels.

Asfour kristal

Alle type lampen uit onze collecties zijn vervaardigd met Asfour kristallen. Sinds 1997 zijn wij de enige vertegenwoordiger van Asfour Crystal in de Benelux. Asfour Crystal is momenteel de grootste kristal producent ter wereld.
De kristallen van Asfour bezitten een PbO van 30% (de Europese norm voor hoogwaardig kristal). Dit zorgt voor een hoge brekingsindex waardoor hoogwaardig kristal een rijk kleurenspectrum bezit.

Eigen collecties

Wij verkopen niet alleen kristallen verlichting, wij ontwerpen ook onze eigen collecties. Vanaf het ontwerp tot aan de productie zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van de kroonluchter.

Nieuw Klassiek

Het klassieke beeld van de ‘oorspronkelijke’ kroonluchter met een moderne vormgeving en gekleurd kristal.

Klassiek

De klassieke kroonluchters zoals de zakkroonluchter met strak geregen kristallen.

Maria Theresia

Kroonluchters waarbij het frame wordt gekenmerkt door de kristallen behuizing.

Kwaliteit

Bij Crystolight staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten. Alle onderdelen waaruit onze kroonluchters zijn samengesteld, zijn van hoge kwaliteit. Alle kroonluchters uit eigen fabricaat bestaan uit:

Hoogwaardig kristal

Kristal van meer als 30% PbO. U bent hierdoor verzekerd van de prachtige glinstering wat kenmerkend is voor de hoogste kwaliteit kristal.

Koperen frames

Een frame volledig uit koper met een afwerking van brons, nikkel, zwart nikkel of 24 karaats goud.

Duurzame bevestiging

Zelfs onze clipjes welke waar aan het kristal hangt, zijn van de best mogelijke kwaliteit om ook op detail niveau de kroonluchter te complementeren.

Veilige bedrading

Onze kroonluchters met zowel interne- als externe elektrische bedrading voldoen volledig aan de Europese CE norm.

Verkooppunten

Onze kroonluchters zijn op verschillende plaatsen in Nederland te koop. U hoeft dus niet perse onze showroom te bezoeken om een product van ons af te nemen. Op elke productpagina kunt u onder het tabje ‘verkooppunten’ zien waar een product te koop is. Als u een product direct online wilt bestellen en aan huis geleverd wilt krijgen, kunt u dat binnenkort doen via onze kroonluchter webshop.

Vragen of opmerkingen?

Wij staan u graag te woord als u een vraag of opmerking heeft over onze lampen of werkwijze. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 020-4274740 of per email via ons contactformulier. Vanwege de drukte in de showroom kan het soms handig zijn om per email met ons contact op te nemen.