Veelgestelde vragen

Maria Theresia kroonluchter

Hoe bestel ik een product?

U kunt het formulier onder elk product gebruiken om aan te geven dat u interesse heeft in een bepaald product. Wij kunnen u vervolgens adviseren over de mogelijkheden en de levertijden. U kunt eventueel onze showroom bezoeken om de lamp in het echt te bezichtigen.

Kan ik een kroonluchter bij jullie naar smaak aanpassen?

Het is bij ons mogelijk om een kroonluchter naar wens aan te passen. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u de kroonluchter naar keuze wilt aanpassen met kristal in verschillende vormen en kleuren. Het is ook mogelijk een kroonluchter qua afmetingen aan te passen. De levertijd wordt dan wel iets langer, aangezien deze speciaal voor u moet worden gemaakt.

Zetten jullie (organza) kapjes op mijn kroonluchter?

In onze showroom hebben we een grote voorraad met allerlei verschillende kapjes. U kunt zelf kiezen welke kapjes u het best bij uw kroonluchter vindt staan.

Kan ik losse kristal onderdelen bij jullie kopen?

Ja. Op de Kristal onderdelen pagina vind u de vormen die wij los verkopen. Deze worden normaliter per doos verkocht, maar mocht u enkele kristal onderdelen van uw kroonluchter willen vervangen dan kunnen wij deze per post naar uw adres verzenden.

Worden jullie kroonluchters als bouwpakket geleverd?

Onze kroonluchters worden als volledig product opgeleverd. U hoeft zelf niks in elkaar te zetten.

Ik woon ver van jullie showroom, kan ik een van jullie lampen ook elders bestellen?

Wij hebben enkele partner winkels Nederland. Op de pagina van het door u gewenste product kunt u bij het tabje ‘verkooppunten’ kijken welke partner winkel bij u in de buurt de lamp verkoopt. Niet alle partners hebben onze gehele collectie in hun showroom hangen. In sommige gevallen zult u voor een bezichtiging onze showroom in Amsterdam moeten bezoeken.

Kan ik een product ook online bestellen?

Binnenkort lanceren wij onze webshop waar we onze kleinere modellen gaan verkopen.

Hoeveel jaar garantie heeft een Crystolight kroonluchter?

Elk model heeft standaard 3 jaar garantie.

Hoe maak ik een kristallen kroonluchter schoon?

Wij leveren bij elk type kristal verlichting een setje katoenen handschoenen mee. Als u het kristal wilt schoonmaken, zonder vingerafdrukken af te geven kunt u het beste deze handschoenen gebruiken alvorens het kristal aan te raken. U kunt vervolgens met een stofdoekje het kristal en de frame voorzichtig schoonvegen. Let op dat u de kroonluchter niet gaat draaien, maar dat u zelf steeds van plaatst verwisseld om zo alle gedeeltes van de kroonluchter schoon te maken. Het draaien van de kroonluchter kan er voor zorgen dat de bedrading in de knel komt te zitten.

Bezorgen en monteren jullie alle kroonluchters?

Wij kunnen alle kroonluchters bezorgen en monteren. De kosten voor het bezorgen en de montage zijn afhankelijk van het type kroonluchter.

Heeft mijn plafond extra versteviging nodig voor het ophangen van een kroonluchter?

Afhankelijk van het gewicht van de kroonluchter kan het zo zijn dat u het plafond met bijvoorbeeld een balk moet verstevigen.

Ik heb een eigen winkel, kan ik producten van Crystolight verkopen?

Wanneer u producten van Crystolight wilt gaan verkopen kunt u een officieel partnerschap aanvragen via onze partner pagina.

Staat uw vraag hier niet tussen?

Mail ons uw vraag en we zullen hem persoonlijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.